Jag vann, nästan!

Så är första delkursen på danskan slut. En uppgift var att svara på frågor om Danmark, som en frågesport, att gå in på olika hemsidor och leta svar. Det stod mellan mig och en annan där att vinna. Så blev det lottdragning och då vann den andra. Jag sa att jag var nöjd med äran, men visst hade det känts bra att vinna… Besviken? Njaä… Äsch!
Jag är en tävlingsmänniska, jag sporras av att det är en tävling och vill ogärna förlora. Dock vinner jag sällan. Vinsten var en dansk novellsamling av någon jag inte känner till. Jag tröstar mig med att jag redan har så mycket att läsa. Istället fick jag en tidning, danska ”Politiken” från 19 oktober med en stor intervju med Anne Linnet. Så fick jag veta att hon har givit ut en ny cd nu, ”Akvarium”. Artikeln var en mycket bättre sak att få! Nu ska jag beställa cd:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.