Närhet? Saknar!

Fredagskväll, som vanligt utan närhet, har ingen hjärtans-kär. Jag saknar närhet. Det gör jag. Absolut inte ständig närhet, bara konfluens då och då, i en ömsesidighet. Önskedrömmar! Betalar nyktert räkningar istället. Och sen gör jag upp min budget för tiden över jul, inte lika nyktert då kanske. Om jag fortsätter att leva sparsamt, kanske jag slipper ta pengar från krediten den här månaden. Jag ska lyxa till mig lite den här månaden och köpa fem tallrikar och en cd. Det blir som ett förskott till födelsedagspresenter åt mig själv. Och så ska jag åka till Norrland nästa vecka. Istället för närhet ger jag mig själv saker. I brist på annat får det vara så. Fina tallrikar, fin musik. Tröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.