En oas!

Vaknar för andra dagen i rad med huvudvärk. Jag glömmer att sätta bettskenan i munnen till natten. Jag tror det ska gå bra att hoppa över den. Det gör det inte.
Lång dag borta igår, jobbade sent och gick sedan på teater i stan med en vän. Det var en bra dag. Kisse hade det långsamt bara. Han viskar i mitt öra att han vill att jag ska komma hem tidigt idag. Mjau… det hoppas jag med.
Ikväll är det sista danskan på första delkursen. Sen kan jag lägga den till handlingarna. Jag klarade av att plugga! Tack och lov för det! Och vilken tur att jag haft kursen att hålla på med, danskan är som en oas i min öken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.