Mitt skräprum har blivit pysselrum – igen!

Oordning.

Alltså, jag har ett rum att pyssla i. Och där lägger jag allt som ska fixas. Och lite till, papper och sånt. Nu har jag börjat pyssla där och ser att det går att få undan saker där.
Jag har nu:
– lagat min verktygslåda som jag har på jobbet, sågade och limmade in träbitar till den.
– sorterat allt som ligger där på bordet.
– insett behov av hyllor på väggen för att kunna ha bl a skivspelaren där.
– lagat ett trasigt paraply.

Det är rätt så avkopplande att hålla på där, märkte jag, när jag väl började städa upp där igår. Får se om jag fortsätter idag. I så fall är det lister till hyllor som ska upp nu. De ligger i källaren. Antagligen längst in. Där är det knökfullt.
Att pyssla är som att ha ett dominospel, det ena sätter fart på det andra. Sällan faller alla brickorna i samma omgång. De stannar upp. Precis sån är jag. Jag stannar upp. Kaklet är inte uppsatt än, det var över två år sedan jag kaklade sist. Byrån i hallen är inte ommålad än. Stolarna är inte omklädda, det var nog tio år sedan jag började med dem.
Det är antagligen bra att jag har något att göra i en framtid. Saker som väntar på lust och inspiration. Jag kan vänta länge ibland.

Ordning för ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.