Renoveringsbehov!

Förra gången vi kom hem från Norrland hade min bil blivit krockad och något var fel på tvättmaskinen.
Nu när vi kom hem igår hade toaletten nere spruckit sönder helt i vattenbehållaren och kranen i det ändå väldigt trista badkaret läckte. Alltså är det dags för badrumsrenovering här hemma NU! Sånt går inte att vänta med.
Jag har varit till en kakelaffär idag och sett ut ungefär hur kaklet ska vara i vårt nya badrum. Ja, just det, det ska kaklas. I vitt och blått.
Jag har tagit hem en broschyr som berättar hur man bygger in avloppsröret och sätter dit en vägghängd toalett. Tänk att ha rent under toaletten, en sån lycka!
I ett skyltfönster i Sundsvall har jag tidigare sett ett fint badkar i grått och vitt. Det ska jag leta upp här hemma med.
Hur ska man underbehandla golv och väggar då? Jag och grannen ska klura ut det och jobba ihop, med en viktig skillnad, jag tänker inte kakla golvet själv. Det får någon som kan sånt göra. Väggarna kan jag nog klara hoppas jag.
Vi har börjat förbereda oss för att ta bort badkaret och toaletten och handlade rörstopp och avloppslock idag. Leif har börjat ta bort skruvarna i toaletten.
Planer är lätta att göra upp. Med att ta ett steg i taget, så går det nog att fixa till. Det var inte det här vi skulle göra nu till sommaren, men ibland blir det ändrade planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.