Mardröm på jobbet och i drömmarna!

Jag drömmer kaos- och katastrofdrömmar i natt. Har det månne med mitt arbetsrum att göra? Det är en katastrofkänsla jag har med det och det är verklighet, ingen dröm:
Jag har fått en mastodontskärm och mastodontskrivare som tar upp allt utrymme på mitt arbetsbord. Det är hemsk att se eländet! Jag får klaustrofobiska känslor när jag sitter emellan där, vid mitt arbetsbord och barnens arbetsbord. Inget blev som jag hade tänkt. Det är helt fel.
Glädjen över att äntligen få datorerna installerade, förbyttes på en sekund till en mardröm. Så här kan jag inte ha det. Jag måste bli av med monstren. Jag är hellre utan dator i så fall. Tillbaka till basic. Det enkla. Det handskrivna. Eller få en bärbar dator istället. Och vad med detta åbäke till skrivare? Vi skojar och säger att den är från 70-talet. Var finns det enkla och nätta? Vilket konkurslager fick vi överta?
Skärmen står på bordet och tangentbrädan precis framför. Ska jag sitta och skriva där, då får jag skärmen, PANG! mitt i nyllet! Idag vill jag INTE gå till jobbet!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.