Ditten och datten!

I morse kunde jag inte sova. Det brukar vara så första natten i Norrland. I stället för att ligga och vrida mig i sängen gick jag upp 5.40 och duschade. Det skulle jag aldrig göra hemma. Sedan satte jag mig och tittade på video, sista avsnittet av Chicago Hope. Jag är svag för vissa såpor. Särskilt amerikanska. Undrar om jag någonsin kommer att åka dit och se USA med egna ögon. Jag är ju inte så förtjust i att flyga.
Det blåser kraftigt ute. Vi har gått en promenad med grannarna och vi ska dit på middag i kväll. Det ser jag fram emot. Leif har klippt gräset. Jag har rensat lite i rabatten. Vi har skruvat ihop den gamla snickarbänken från skolan som bytte bänkar nyligen. Den kommer att stå bra där nere i källaren.
På radion lyssnar vi på Restakuten. Folk kan mejla eller ringa dit. Där gör en kock förslag till maträtter, utefter vad de har för rester hemma. Sånt gillar jag. Att ta vad som finns och göra något nytt. I bästa fall blir det gott också. Annars är jag inte direkt förtjust i matlagning. Men pannkakor varje torsdag vill jag ha.
I dag ska jag ta det lugnt och bara vara. Så småningom får jag väl en idé om vad jag vill göra och orkar börja, kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.