Morgonstund ger skratt i magen!

Jag börjar en tidig morgon med att läsa lite bloggar och hittar genom Språkmakargatan Expressens litterära test. Med stort tålamod tar jag mig igenom testet. Det laddar långsamt på min dator. Vad är det för litterär kunskap med att kunna skådespelares namn? Jag bara undrar… Som alla förstår får jag inte rätt på såna frågor. Jag missar lite annat också. Jag får 17 av 28 rätt. Nå, jag får nöja mig med det. Eller göra om och få alla rätt nu då.
Kisse väckte mig genom att gå runt mig några gånger i sängen. Bättre det än att han hoppar över mig, det händer ibland med.
Idag ska jag få ordning i mitt rum har jag tänkt. Alla lådor är uppackade och innehållet inslängt i skåpen. Det ska sorteras och fördelas. Jag är inte nöjd med möbleringen och det kan nog inte bli så mycket bättre, för det ska få plats med både två skåp, en bokhylla, två bord, en sandlåda, två fönster, ett element och en dörr. Och den kommande nya datorn måste stå i ett hörn. Och så jag och fem stollar. Nej, stolar! Puh! Skönt att slippa stollarna i alla fall. Jag bara gapskrattar nu! Hela magen hoppar på mig! Bäst att fixa i ordning mig nu och ta mig till jobbet och ”stollarna”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.