Vad händer i veckan då?

Jag vaknar tidigt och har tid att fundera på vad veckan har för hållpunkter. Jobbet är självskrivet. Idag ska jag börja ställa i ordning i mitt rum, så gott det går. Och det tvivlar jag på just nu. Trist om jag måste flyta runt en vecka till. Jag vill börja jobba och träffa barnen mer organiserat snart.
Jag ska hälsa på en vän på sjukhus, kanske idag. Jag ska till danskan för andra gången i morgon. Jag får en middagsgäst på fredag. Och en övernattningsgäst på lördag. Rätt så mycket kan hända alltså, för att vara jag. Och jag ska ringa runt lite och undersöka om det finns en passande inspelningsstudio. Jag inser att jag inte klarar att spela in mina sånger själv. Pengar har jag inga, men drömmar och de får bära mig ett tag till.
Jag läser Paulo Coelhos ”Pilgrimsresan” just nu. I boken finns många ord som jag faller för, om drömmar, änglar, demoner, vägvisare, om att gå och göra övningar och ett citat från Jesus: ”Där din skatt är, där skall också ditt hjärta vara.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.