Vad då? Jag? Mitt liv? Spännande?

Några av mina arbetskamrater sa idag att de tycker jag lever/har levt ett spännande liv. Menade de att jag är spännande då med? Det tycker jag inte att varken jag eller mitt liv är. Jag vet ju också vad polariteten till spännande är: Trist. Tråkigt. Tomt. Det känner jag gott till. Men spännande? I soffan då? Framför datorn? På danskakursen? Jämfört med ett år tillbaka, har jag idag flera projekt på gång. Inte vet jag om det betyder att mitt liv är spännande för det. Möjligen kreativt. Jo, kanske lite spännande med, för när det höga glasskåpet på jobbet föll över mig idag, när jag skulle ta ut en felinsatt hylla, då bankade hjärtat på mig lite extra. Det var ju ganska spännande på sitt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.