Fredagsfrågor.

Jag mår inte bra. En förkylning är på väg. Kroppen gör ont och jag kommer igång väldigt sakta med allt. Går hem tidigt. Går till frisören direkt. Hem och somnar på soffan. Handlar sen. En unge i affären pratar och gapar väldigt högt, jag hör det i hela stora coop-varuhuset. Det skär verkligen i öronen på mig. Jag testar att fokusera på ljud omkring mig och det klarar jag inte. Och glömmer bort att sätta på mig min avledningsmusik i öronen.
Hemma gör jag lite sen framåt kvällen. Trött på tv. Sorterar mina papper från danskan. Ska börja jobba med en läxa. Bäst att sätta igång med danskauppgifterna tänker jag.
Jag börjar få mer att göra. Det är både bra och inte bra. Vill inte bli stressad av för mycket. Och vill ha meningsfulla saker att göra på min lediga tid.
Kanske åker jag på en konstrunda i Gnesta till helgen. Men vill jag åka själv? Hm… Vem vill jag åka med i så fall? Jag ska må lite bättre först innan jag bestämmer mig för något. Fast det är trist att driva hemma hela helgen själv med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.