Mina muminmuggar.

beskrivning

Jag har tolv muminmuggar. De första köpte jag till familjen på åttio-talet. Den sista köpte jag i måndags. Muggarna är samlarobjekt numera och en del säljs för flera hundra kronor på här, på Tradera.. Jag tror att muggen jag köpte till nyåret 2000 är mest värd. Den är ovanlig. Inte till salu heller.
Jag tycker om mina Muminmuggar. Det finns alltid någon som passar. Till olika känslor, olika tider, olika gånger. Bara att välja noga eller ta en i högen.

Söndagsmorgon – temorgon.

Vaknar tidigt efter en dröm: Jag är i lag med två andra och den ena har utbildat sig till skådespelare i Ryssland. Ingen tvekan om var det är svårast att gå en utbildning då. Han vinner. Nu jobbar vi tillsammans alla tre. Den slutar med att jag har en massa lappar att sortera. Och det stämmer med verkliga livet med.

Jag vaknar ofta på nätterna. Ofta somnar jag om efter lite hjälp av Spanarna eller På minuten. Nu kan jag lika gärna vara vaken och dricka go´mynta-te från min norrländska trädgård och titta på internet-tv. Söndagar gör jag vad jag vill.