Kära dagbok!

Nu har jag snart jobbat första planeringsveckan i skolan och inte mycket har blivit gjort. Med delade provisoriska klassrum, utan material, utan möbler, är det inte lätt att planera. På måndag kommer eleverna. Vi kommer göra vårt bästa för att ta emot dem, men inte känns det bra. Det ska jag ärligt säga. Taffligt är vad det är! Tur att stämningen är bra ändå. Den kan vi själva råda över, men det andra, med organisationen kring verksamhetens flyttning, är inte i våra händer.
Jag har gjort mitt bästa för att gå ner i vikt under veckan. Jag har minskat på kaffebröd och godis. Druckit vatten. Gått små promenader varje dag. Ätit rätt så ordentliga måltider hela veckan. Jag har gått ner 1,5 kg.
Jag vet att jag kan göra mer. Dricka mer vatten. Gå längre promenader och raskare. Sluta helt med kaffebröd och godis. Jag behöver dagliga mål att sträva mot. Se att vikten pekar neråt varje dag. Direkt utfall.
I helgen vill jag komma igång med något i lägenheten. Göra något handgripligt. Börja redan när jag kommer hem från jobbet idag. Arbeta praktiskt. Inte tänka. Riva. Ta bort. Slänga. Vad? Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.