Bygga skolhus! Idag!

Idag öser regnet ner. Hoppas hela skolhuset har kommit på plats nu, så att det inte regnar in. Igår kom den första delen av den paviljong jag ska jobba i under det kommande året. På måndag kommer eleverna. Och nej, den hinner inte bli klar tills dess. Alla våra saker ligger i lådor i gymnastiksalen. Massor av möbler ligger ouppackade. En del är inte ens inköpt än. Paviljongen är varken ny eller ombyggd som den skulle vara. Det gäller att stå ut med det som är och fixa verksamheten med eleverna så gott det nu går. Om ett år ska verksamheten flytta igen. Så här kan det vara att arbeta i skolan. Det är rätt så vanligt numera.

Skolhuset 070815.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.