Ute.

Det finns mycket att upptäcka ute. Här är några bilder från skogspromenaden i går. Jag fick vara sträng mot mig själv och säga:
– Gå ut nu! Du behöver röra på dig! Du behöver frisk luft! Du behöver göra något nyttigt!
Första bilden är ett hus, som jag gärna skulle ha bott i. För tjugo år sedan kanske huset skulle gå att rädda från förfallet. Nu tvivlar jag starkt på det. Men att bo i ett hus, nära en sjö, vem vill inte det?

beskrivning

Hur märkligt kan naturen vara? Mycket märklig. I naturen finns former och överlevnadskonstnärer i mängd. Här är en märklig formation. Märklig är den väl för att jag kan se annat i bilden. Annars skulle jag nog inte uppfatta naturen som märklig.

beskrivning

Som ett till konstverk. Ett stilleben av runda stenar, formade av istiden. De ligger där i evighet. Amen. I wish! Snart kommer väl grävskoporna dit och hivar undan det på en sekund. Evigheten är slut då. Bara att njuta av det nu! Och nu! Och nu!

beskrivning

Förvårssolen lyser vackert mellan träden ner mot sjön.

beskrivning

Ute också hemma, här samsas många saker och göranden. Skönt att det är tillräckligt varmt soliga dagar för att göra olika saker där. Igår satt jag och läste där. Jag ska nog sitta där en stund idag med. Ingen stillhet och ro bara. Trafiken lever sitt liv med. God eftermiddag!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.