Ha! Hallen!!

Ja, så fick jag inspiration och energi att göra klart med renoveringstapeten i hallen. Under är det en ful vit vävtapet. Att tapeten inte täcker riktigt i skarvarna fixar jag med silikon som går att måla över. Himla bra att jag fick det här gjort! Då kan jag snart hänga upp mina speglar igen. Och så kan jag flytta in byrån som står och skräpar i vardagsrummet, slarvigt, tillfälligtvis, under ett år, ställd en bit ut från en vägg.
Jag började med hallväggarna och att måla panel förra sommaren, jag minns det så väl, jag grät så mycket då, bara när jag målade var jag tyst och koncentrerad.
Bara en fråga återstår väl nu:
Vilken färg ska jag måla väggen med? Hm… vitt är inte riktigt min favoritfärg. Till höger om skorstensstocken ska det vara vitt dock, för hatthyllan är målad i gulockra och kommer stå sig fint mot vitt.
Grått blir nog för grått, då kommer kanske inte de grå listerna runt dörrarna träda fram. Blått? Då kan jag kalla hallen för Blå Hallen. Jag har en färdigblandad ljusblå färg. Eller vitt ändå? Eller grått? Jag får sova på saken. Antagligen bestämmer jag mig inte förrän nästa år.

Hallen idag 070805.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.