Dan före dan före dopparedan.

Måndag före julafton. Vad är det med tiden som inte verkar räcka till före jul? Nu har jag skrivit ner allt som rör sig i huvudet på mig och det är en hel massa. Inte konstigt att jag känner stressen komma närmare och bita mig i svansen. Jag behöver sortera bort och välja till. Göra det jag verkligen vill och behöver. Allt annat får vara.

Tack och lov att jag har det bra också. Många hjärtan och blommor fyller mitt liv. Som julrosor är ni, vita, vackra, nyutsprungna. Som pepparkakshjärtan med, goda och spröda. Kärlek heter ni. Frid och ro. Lugn. Stillhet. Vila.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.