Snart i Köpenhamn igen.

Planerar min resa till Danmark nu för fullt. Så mycket att tänka på. Varje sak måste ha sin användning, jag ska orka bära allt själv. Det blir ett kånkande nerför och uppför trappor både här och där. Vad är viktigt att ta med och vad kan jag strunta i? Det blir fyra kollin. Resväska. Ryggsäck. Gitarr. Handväska. Behöver jag verkligen den? Hm… Ju mindre, desto bättre.
Jag har gjort en packlista, annars kommer jag inte ihåg vad som måste tas med. Och sen bocka av den, tjoho, jag älskar listor!
Men så kommer frågan till jacka. Dunjacka eller en tunnare vindtät jacka som tål regn? Det blir röda jackan. Ännu ingen snö i sikte.
Och skor då? Gamla tråkiga svarta och stövlar? Eller gamla tråkiga svarta i stan och nya kraftiga Ecco Goretex, som kan passa att gå i, på leriga vägar? Såna kan vara bra att ha ändå kanske.
Jag har så svårt att ta såna här beslut.
Och så lyssnar jag på musik som kan passa att ta med. Och så ska jag läsa en massa innan nästa fredag. Och så känna att jag är klar att resa till kära gamla Danmark. Länge sen jag var där. Undrar om jag kommer ihåg språket? Människorna? Tågen? Har jag en plats där? Kommer logistiken fungera? Jag ska åka både hit och dit på Själland. Och gå på Nationalmuseet i Köpenhamn. Och till Arken hoppas jag, i Ishöj. Bo hos en god vän. Samarbeta med en ny vän. Träffa nya människor och gamla vänner. Vara gestaltterapeut. Det blir bra det!
Jag ser fram mot att resa söderut. Välplanerad och förberedd. Det hinner jag kanske bli till torsdag morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.