Sommar…

Sommar – vilken värme det har varit,

beskrivning

sommar – njuter av min trädgård från hammocken,

beskrivning

sommar – med bad varje dag,

beskrivning

sommar – med årets loppisfynd.

beskrivning

Sommaren fortsätter ett tag till…

3 svar på ”Sommar…

  1. Underbara loppisfynd. Ser att du också har det varmt. Det är inte varje sommar som jag badar så mycket som i år. Du är duktig med att vårda ditt hus. Ha det gott.

  2. Ja jag är nöjd! Och med prutningen med! Det är underbart att bada insåg jag förra året. En dag utan bad är som en förlorad dag… Jag gör mitt bästa med min lekstuga. Nu har jag mest roligt. Det mesta är gjort och det som är kvar känns överblickbart. Peppar, peppar… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.