Underbart…

Det är så härligt att se solen och känna värmen direkt på morgonen. Äntligen kommer sommaren med stabilare värme, prognosen säger över 20 grader hela veckan!

beskrivning

Och härligt är det också att känna lusten att vilja jobba på mitt lilla hus och fortsätta renovera det, om än sakta, sakta. Nu börjar mina blickar falla på hallen…

beskrivning

För länge, länge sen målade jag panelen och skar av kanten mot fönstret. Jag har alltid undrat varför sedan dess… Men nu börjar jag skönja svaret. Jag kommer ta bort pappen och måla brädorna bakom istället.

beskrivning

Det kommer att bli jättefint. Bara jag pillar bort all pappspik och pappersrester. Alternativet är att ta hit en hantverkare som måttanpassar en ny vägg med masonite eller annat. Men det kostar pengar. Och de behöver jag till att renovera den sista delen av elen.
Det är härligt att ha planer. Härligt att vilja. Härligt med lust.
Sen gör det inget om det tar tid att fixa. Bara jag är på banan och gör något istället för inget. Kreativiteten är viktigast av allt här i livet, för mig. Och barnen. Och barnbarnen. Och vännerna. Och skrivandet. Och kärleken. Och värmen. Och solen. Och blommorna. Och sommarlovet. Och…

2 svar på ”Underbart…

  1. Fina bilder på husrenovering! Kanske jag börjar skrapa på mina.
    Kanske.
    Det känns säkert fint sen när/ om det blir klart. Och eländet håller nåt år till.

  2. Helt klart blir det mycket bättre än förut. Gästrummet blir uppgraderat även fönstermässigt. Svårt att börja. Kanske bra att vara tvungen att fixa. Efteråt kommer det kännas jättebra. Det är lönen för mödan. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.