Avspänning.

När jag ser rubriken på förra blogginlägget, flyger ordet avspänning in i medvetandet. Ytspänning och avspänning. Medspänning finns inte vad jag vet. Förspänning, eller att ha det förspänt. Bespänning. Påspänning. Rundspänning. Lekspänning. Nerspänning. Uppspänning. Klarspänning. Jordspänning. Ledspännning. Snörspänning. Luftspänning. Godspänning. Trådspänning. Delspänning. Helspänning. Anspänning. Gladspänning.

Jag har ingen ordbok här. Men så kul att hitta på nya ord. Kanske finns de. Kanske inte. Jag tänker inte kolla upp det heller.

Idag är en spännande dag. Tapeter ska sättas upp på snedväggen i gästrummet. Äntligen! Ingen spännpapp. Men sätta upp lätt-tapet. Jag får hjälp av en målare. Han gör jobbet. Jag tittar på. Om jag vill.
Idag kan jag koppla av och bara skrapa fönster. Det regnar ute ändå. Jag kan stå i källaren och lyssna på sommar under tiden. Det blir bra det!
Konstigt att jag förknippar en ledig dag med att kunna skrapa fönster.
Ledig att göra vad jag vill… vilken motsägelse! Och frihet!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.