Snart kommer en gästbloggare…

Det var länge sen som en gästbloggare kom på besök. Men se! Nu kommer en strax.
Lars Berg, gestaltterapeut, konstnär och illustratör lärde jag känna när han var gestaltterapeut och ledare för en terapisommarkurs 1990 på Värmdö, i Sjövillan, ett litet hus bredvid vattnet. Jag kunde för all del inte teckna och måla som andra där, men jag fick ändå inspiration till förändring och tankar, som har betytt mycket för mig sedan dess.
De senaste åren har jag besökt Gnesta Konstrunda och tittat på Lars tavlor. Det har blivit en tradition att åka dit första helgen i september. Jag har såklart flera av hans tavlor hängandes hemma. Dem tittar jag på varje dag.
Lars är en av de klokaste och coolaste jag vet. Han har en fingertoppskänsla i det han gör och säger, i både språk, känsla och tankar, som han kommer dela med sig av här, och som han också delar med sig av sig i Inspirationsguiden som han är redaktör för.
God läsning önskar jag er alla!
Dela med er av era tankar också. Skriv kommentarer, så får Lars chans att höra dem här och han kanske också vill svara på dem med.
Välkommen till min blogg, Lasse!

4 svar på ”Snart kommer en gästbloggare…

 1. Jag håller med å det varmaste
  Har levt med denna vackra själ i 26 år och är djupt tacksam 🙂
  Härligt att läsa detta

 2. Lovely, Rita Meter Meit!
  Ja, du kan väl din Beatles…
  Lyckliga ni som har varandra!
  Kram!

 3. Jeg er enig i de fremførte beskrivelser af gæstebloggerens personlighed!! Held og lykke. Jeg er sikker på, at vi har spændende og klog læsning til gode.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.