Dagens tankar…

Igår kändes det som torsdag och jag åt ugnspannkaka. Idag känns det som fredag. Vad blir det för dag i morgon då? Fredagen den trettonde! Nej, jag är inte skrockfull, jag har bara stått högst upp på byggnadsställningen nu i kväll och målat, för att slippa stå där imorgon…
Jag håller emot mina lustar och beroenden idag med. En del är lättare att stå emot och avstå från än annat. Jag funderar på vad mina beroenden beror på. Jag har gjort det som en utmaning för mig själv, som ett experiment, vad händer när jag avstår från vanor/beroenden/destruktiva beteenden som jag inte vill ha längre.
Jag tar mig tid att skriva ner tankarna och känslorna som kommer. Vad kan jag göra istället, som är bra för mig? Jag förstår att jag behöver en daglig kroppslig omsorg och värme. Inte surrugat för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.