Mina muminmuggar 3.

beskrivning

Min samling av muminmuggar har blivit större sen 2007 och 2010. Ökar med ungefär en om året då. Jag är fortfarande glad för dem. Och nu senast glad för den jag fick av min dotter och hennes käraste. Det var Råddjuret. Som har en felknäppt rock och som samlar på knappar. Ja, jag samlar jag med. På muggar, på porslin och på bilder. Ungefär så. Jag liknar väl honom på bilden… hm… dags att göra något med mig kanske?
Nu vill jag väl mest ha tillbaka mitt lite längre hår, så jag kan sätta upp det i bak. Annars liknar jag väl både den ena och andra av mumintrollen. Alla kan nog känna igen sig i någon.
Tre av de äldsta muggarna har en svartskrapad yta. Inte vet jag varför. Har de stått i diskmaskinen förr kanske och gnagt mot varandra? Numera diskar jag dem för hand.
Nu ska jag sätta mig och titta på bilderna på muggarna. Vilka föreställer de egentligen? På Wikipedia går det att läsa om alla.

2 svar på ”Mina muminmuggar 3.

 1. Hej och God Morgon 🙂
  Dessa sköna Mumin-muggar ärväl onget du kan tänka dig att sälja förstår jag ???
  Men man kan ju alltid fråga 🙂
  å
  Ha en go dag
  Dan å Anna

 2. Hej och Godmiddag!
  Tyvärr är ingen till salu, precis som du gissade. Däremot har samlingen ökat och jag är helt nöjd med att jag passade på att köpa milleniekoppen då det begav sig, på 1900-talet. Lycka till med sökandet! Dana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.