Söndag i paradiset.

Nå, den rubriken är väl en överdrift just nu då, men när barnbarnen är här och allt går på räls, då är det underbart, som i paradiset. Nu är de hemma igen och jag städar upp i rum efter rum. I morgon behöver jag ordning och reda igen för att börja en ny jobbvecka med skola, gestaltterapi och avspänningsmassage.
Solen skiner från klarblå himmel och blåsten har avtagit lite sen igår. Jag har hunnit med att gå till kyrkan en stund och till en konstutställning och har köpt en ny tavla. Den heter Drivis, men jag har nog döpt om den till Islossning. Kanske får den hänga i terapirummet eller någon annanstans. Jag har ju så svårt att hänga upp nya saker hemma. Helst skulle jag ha flyttbara krokar, så det inte skulle kännas så svårt att hänga upp nytt. Här är väggarna i betong överallt och jag har ingen större lust att ta fram slagborren och plugga hål. Jag får se hur jag löser det här. Jag har mer att hänga upp. Tre tavlor och en quilt. Oj oj, vad tänker jag på egentligen?
Nä, nu tar jag och sticker ut en stund igen. Tavlan ska hämtas. Och jag vill ha lite mer sol i fejan. Bananer och sol. Bra medicin. Snart är det sommar! Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.