Hello Goodbye.

Ja så är det ofta i livet att medan en dörr stängs så öppnas en annan, en går och en annan kommer, jag kommer till ett ställe och har lämnat ett annat. Så är det hela tiden, med små hejsan och hejdå hela dagarna och STORA GODDAG GODDAG och ADJÖ ADJÖ emellanåt.The Beatles har skildrat det så bra i sången Hello Goodbye.
Varje dag är egentligen fyllda av dessa hej och hej då, godmorgon och godnatt. Vi tänker kanske inte bara på dem. Men de finns där. Vi är olika känsliga för förändringar. En del har svårt för små avsked hela tiden och en del blir knappt berörda ens av ett stort. Säger de. Eller de döljer kanske hur det egentligen känns. Samspelet blir lättare så.
Tack för igår käre vän, vi ses när våren blivit varmare igen. Jag längtar redan!
Och hej du bloggläsare och hej då. Till nästa gång! Hello Goodbye!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.