When you wish upon a star.

beskrivning

Dagarna går och snart är terminen slut. Mitt uppdrag är också slut på skolan då. Med friskt mod går jag ut i världen för att söka mig nya jaktmarker, eller vad det nu kan heta. En dörr stängs. Öppnas en annan då? Det vet jag inte än. Jag är lugn och trygg i mig själv och vet att jag klarar mig fint ändå. Jag drar igång min terapifirma på allvar och gläder mig åt att jag har nått mitt mål till slut, jag är gestaltterapeut! Vem säger att vägen är viktigast? Nej, jag tror ju att målet är viktigast. Sen kommer nya mål att uppnå. Det är i alla fall min drivkraft, att nå dit jag vill. Jag har siktat mot stjärnorna och tja… jag har faktiskt varit där.
Det finns ett uttryck, ett idiom: ”Be careful what you wish for; you may recieve it.”
Vad viktigt det är att längta rätt. Att önska sig rätt saker. Att tänka tanken klart. För önskningar kan ge konsekvenser som är oöverskådliga och oförutsägbara inför framtiden.
Jag har verkligen levt mina drömmar ibland och längtat och har också fått ta konsekvenserna av det. Att ta konsekvenserna är att ta ansvar.
Jag ska akta mig för att drömma stort om framtiden. Att drömma är att inte vara i världen och verkligheten alltid. Kanske kan jag leka med en tanke hit eller dit, men släppa taget om den innan den biter sig fast i mig. Att leva här och nu är inte så dumt det heller. Nå, drömma om julen kan jag göra. Och att längta till mitt hus i norr. Hoppas taket ligger kvar på huset och att träden står kvar. Det har ju stormat nyss. Jag måste dit snart. Längtar, tänker, önskar…

Mina tankar om det här är inte färdigtänkta. Jag åtekommer kanske senare med mer om drömmen, den innersta längtan, önskningarna och tankarna.

When you wish upon a star
Makes no difference who you are
Anything your heart desires
Will come to you

If your heart is in your dream
No request is to extreme
When you wish upon a star
As dreamers do

Fate is kind
She brings to those who love
The sweet fulfillment of their secret longing

Like a bolt out of the blue
Suddenly it comes in view
When you wish upon a star
Your dreams come true

When a star is born
They possess a gift or two
One of them is this:
They have the power
to make a wish come true

Text: Ned Washington Musik: Leigh Harline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.