Full fart!

Nu är klockan mycket och jag är trött. Och pigg! Och igång, fast jag skulle ha det bäst i sängen just nu. Jag jobbar sena dagar tre dagar i rad och gick direkt idag till körövningen. Och det är så roligt att sjunga det här nyskrivna verket av Boo Egebjer. Boo själv spelar saxofon och har en orkester med gitarr, bas, tvärflöjt och piano. Jo, en organist är också med. Musiken är så den når in i hjärtat direkt, precis som Hoppet är blått. Till helgen blir det 10-årsjubileum för Handens kyrka, S:t Eskil, den nyligen byggda, vackra, mitt-i-byn-kyrkan, där jag konfirmerade mig för snart 10 år sedan. Jag satt bredvid mina käraste skolfröknar idag och det är en fröjd, bara det!
Sen ska jag hitta en nyare bil. Jag ska lukta på magnolian snart och dricka mitt cider. Jag ska lämna in bilen på verkstad, så att den kan säljas i bra skick. Tur att han som körde in i min bil tog på sig skulden direkt, så jag slapp bråk om sånt. Jag ska jobba och gå på möten, hinna lämna ut en enkät till mina arbetskamrater, skriva en egen enkät och dricka te. Skriva en inbjudan till våravslutning, skriva dagbok och sova. Sova!!! Nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.