Arbete och vila!

Första dagen i bikini, bäst att passa på medan det är varmt. Jag sliter för två och svetten droppar och jag har det ganska bra. Jag tycker om att ha ett mål i sikte, att jobba för. Då klarar jag att jobba på och så vila lite emellan. Morgonen var lite svår i dag bara. Jag har svårt med att vakna halv sju utan någon vilja att gå upp. Då blir det för många timmar att vara vaken i. Tur att jag kan somna om många gånger då.
Jag älskar att gå på marken här. Att ha nära ut. Men rödmyrorna, var bor de någonstans? Kanske måste jag gå på myrstacksjakt. Det kryllar av dem här i gräsmattan. Och jag har sett enstaka myror som kryper in i huset med, i ytterväggen. Undrar om vi hittar deras myrbo där? Kanske måste jag ringa Anticimex igen när väggen är riven, så att de kan spruta långtidsverkande gift där.
Nu ska jag ut och dra upp hundkex, så att jag kan klippa mer gräsmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.