Verklighet och dröm.

Dagen förflyter mellan livet i min verklighet, med det som är, och olika drömtillstånd. Jag växlar rätt bra mellan dem nu och ser skillnaden oftast.
Jag arbetar väldigt hårt med att rota fram min trädgård och tar fram trädgårdsmöblerna. Jag har handlat mat och köpt mörkblå plaststolar. Har klippt en del av gräsmattorna. Nu börjar orken ta slut. Min nästa gräsklippare ska vara självgående. Helt klart så. Inne har jag dammsugit datorns tangentbord ordentligt och länge och det kommer fortfarande upp katthår och damm mellan knapparna. Inte bra att ha datorn i sängen tror jag visst. Jag vilar emellanåt framför tvn och ser inspelade program på videon. Jag rensar i hyllorna med och tar bort en gammal radio, en oanvändbar skrivare och annat skrot. Jag trycker ned näsan i myskmadran och njuter.
Vaddå midsommarafton… bryr mig inget särskilt om det. Ska äta sill ute i solen. Utan snaps. Behöver inte plocka blommor heller och lägga under kudden, jag drömmer ändå och det är jag glad för. I drömmen kan allt hända. Och jag håller på att acceptera att verkligheten är som den är.

2 svar på ”Verklighet och dröm.

  1. Vet du, nu längtar jag upp till ljuset i Norrland och friden. Har firat midsommar i regn på Torö, visserligen hade vi jättetrevligt men lite sol hade inte suttit fel.

  2. Här skiner solen! Idag 22 grader och lagom varmt för mig. Gick i bikini mest hela dagen. Skönt! Bra med jättetrevlig midsommar för dig trots regnet då. Med sol blir allt lättare va.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.