Söndag i april. Javisst ja….

Söndagsvila. Söndagssol. Söndagsdeklaration. Ingen vila riktigt då. En del bekymmersrynkor har jag, för att få in siffrorna på rätt ställe. Momsdeklarationen värst. Jag missar att fylla i siffror i rätt ruta och förstår inte. Har ingen mall från förra året att gå efter heller. Jag ringer till söndagsöppna Skatteverket sen. Ingen vila där heller.
Det är underbart att ha trådlöst internet. Andra dagen. Ingen trängsel nu vid usb-portarna på datorn. Jag gillar Mac, men det är mig en gåta hur de kan lägga båda usb bredvid varandra, så att de krockar om jag behöver använda båda. Alla teknikutvecklare har nog trådlös uppkoppling och behöver inte använda båda usb samtidigt.
Till slut, med trådlös uppkoppling, fungerar e-legitimationen från Nordea på Skatteverket och det är tur det. Och tur är det verkligen när det fungerar. Händer inte alltid. Nordea och Mac gillar inte varandra. Jag gillar inte Nordeas sladd och kort för legitimering. Och Nordea och SBAB är inte heller vänner. Dit är dörren stängd med e-legitimationen från Nordea. Jag kommer inte ens in på Nordea med deras egen e-legitimation… Det säger ju allt!

Och nu spelar jag Sà¸ndag i april med Anne Linnet. Finns inte på youtube. Finns bara här hemma hos mig. Dagens låt…. mmmmmmm! Sà¸ndag i april…. hela dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.