Långfredag.

beskrivning

Det är lång väg kvar till våren. Snön ligger djup på tomten. Upp till en meter kanske på vissa ställen. Och någon kvadratmeter barmark. Tja… bara att ta det lugnt och låta takdroppet droppa i sin egen takt.
Jag skottar lite snö, gör en gångväg fram til vedförrådet. Behöver fylla på vedhyllan vid kaminen. Jag får hitta andra sätt till nästa år. Kanske ha en hylla med det som går åt under vintern, i källaren.
Annars sitter jag vid datorn och går igenom instruktioner till att göra redigera bilder, göra bildspel och redigera videofilm. Jag vill ju lära mig. Och nu är jag inte lika stressad över det hela som jag var för ett år sedan. Men jag tar det lugnt ändå. Vad gör det att det är fredag, en långfredag? Inget. Jag följer min egen lust idag, tar efter takdroppet och droppar i min egen takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.