9-årsdag som bloggare och hemsideägare!

beskrivning

För nio år sedan gjorde jag mitt första blogginlägg, på hemsidan som såg annorlunda ut då. Det har blivit en del inlägg sedan dess. Jag ville dokumentera vissa delar av mitt liv i en dagbok. Skriva om det vardagsnära. Visa bilder. Det har jag väl klarat ganska bra.
Ibland har jag inte haft så stor lust att skriva och ibland har jag svämmat över. Nu har jag ändå en balans i det hela, jag skriver när jag har lust. Och jag tycker om min hemsida. Den är som en del av mig, mitt offentliga jag.
Jag vet inte om jag kommer blogga alltid. Jag behöver inte fundera på sånt. Så länge jag vill, så gör jag det. Jag behöver skriva. Och det här är en kanal ut.

Den här bilden på porslinet tog jag samma vecka, som jag startade hemsidan. Sidan skulle också visa upp mitt porslin Blått band. Får se om jag kommer igång med ett nytt bildgalleri. Det gamla har inte fungerat på länge. Men jag är glad i mitt porslin fortfarande och det är det viktiga.

beskrivning

Blommor, blommor, blommor! De här tulpanerna i fina vasen, blommade för nio år sedan. Vasen finns kvar, gardinerna med. Dags att fylla på med nya blommor!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.