Regn.

beskrivning

Det är konstigt att höra regnet falla mitt i vintern. Och tallarna står avklädda från snö och rimfrost. Kala och smala är de. Regndropparna lyser som pärlor i förmiddagens mulna ljus. Det blåser med.
Nedanför mitt fönster går gångvägen. Isig och hal. Inget promenadväder alls. Tja, nu var det ju i alla fall länge sen jag var ute och gick för nöjes skull. Och det blir inte idag. Kanske bara ut en kortare sväng.

beskrivning

Nya kameran känns ovan, trots att det bara är en senare modell än den jag hade. En svart Casio Exilim. En kamera som blev återköpt. Någon har tagit 300 bilder med den innan. Räkneverket säger det. Skönt att ha en kamera som fungerar. Sen ska jag bli vän med den med. Känns inte riktigt som min än. Men nu har jag en kamera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.