Gå och gör det du är satt att göra.

Jag var i kyrkan i går och fick en påminnelse om vad livet kan handla om. Nåd och tjänst. Prästen pratade om Jona och valfisken och att det inte hjälper att fly från nåd och sin tjänst. ”Gå och gör det du är satt att göra.” Och det handlar inte om att vara tacksam för allt. Ja, jag kan inte återupprepa det som var så tydligt sagt av prästen, men jag kände att det precis var det här jag behövde höra.
Psalmerna 778, 90 och 217 kändes också sanna för mig. Sen var det två psalmer till som jag varken hade hört tidigare eller som väckte något i mig. Kanske var de viktiga för någon annan då?

Kameran är trasig. Hur många pengar kostar det att köpa en ny? Jag får undersöka det idag. Jag, utan kamera, är som en fattig lus. Kameran fattas mig. Och med en kamera är jag kanske inte rik på pengar och välstånd, men mer tillfreds. Ja, det får bli dagens uppgift. Att rekognosera marknadens kameror. Det är jag också satt att göra. Jag tycker inte om att gå i affärer. Och det är dags nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.