Överflöd eller brist?

Mina plan för dagen blev ändrad. Nu har jag en dag att göra något annat med. Vad? Hm…
Jag måste handla kattmat någonstans. Min kisse äter mest kyckling i gelé och lamm i gelé och konstigt nog finns det inte i affärerna närmast mig. Jag har aldrig förut varit med om att det finns en brist på de kattmatssorterna här, bara i Norrland.
Det är dags att panta flaskor.
Jag har en blogg att skriva.
I källaren står en cykel som jag inte har skruvat ihop rätt sedan danmarksresan. Det vore ju bra att fixa med den idag, så att jag kan använda den när jag vill och behöver.
I källaren finns också en massa brädor som ska sågas av och tas med till Norrland, för att eldas upp. Kanske är det den stora sågningsdagen idag?
Sen ska jag tvätta lite till och börja packa. Vad ska jag ha på mig till avslutningsmiddagen? Klänning, kjol eller långbyxor? Svårt val! Inget passar. Det är som med hyllmeterna av kattmat i affärerna, rätt mat saknas.
Likaså finns massor av hyllmeter av toapapper i affären, men inte den sorten jag brukar köpa.
Jag har levt med andra människor i ett vardagsliv i stort sett hela mitt liv och sällan varit ensam hemma. Att få vara i ensamhet har varit en bristvara för mig i långa tider. Nu är jag ensam i överflöd hemma. Jag håller på att lära mig självlevandets konst. Hur kan jag hitta nya närande relationer, vara i en gemenskap och ändå själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.