Snöoväder.

beskrivning

Jag undrar om jag kan ut och resa idag. Hm…. Snöovädret kommer hålla i sig till i morgon.
Jag gick hemifrån 10.45 och kom ändå inte i tid till det försenade tåget som gick 13.10. Jag såg det åka mitt framför nosen på mig. En vän kunde ta min plats där istället och jag fick åka på vännens biljett. Bra byte!
Nu sitter jag i buffévagnen och har druckit te med något i. Ganska förtröstansfull ändå, även om mina planer på det jag skulle göra i Köpenhamn i kväll grusades. Telefonen är laddad hyfsat igen, efter alla samtal och sms.
Nu är tåget i alla fall ute från stan, i Katrineholm tror jag visst. Tåget går till Malmö. Jag får ordna sista biten på annat sätt. Öresundståg. Bara jag kommer fram. Inget är säkert en sån här dag. Eller någon annan dag heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.