En bra blogg!

Här är en riktigt fin blogg skriven av gestaltterapeuten Emma Feigenberg:
Allt handlar om dig.
Jag önskar jag kunde skriva som hon och beskriva livets nyanser som hon. Nå, vi gör olika saker och det kan jag acceptera. Hon gör annat med: regressioner, meditationer, taktil massage.

Idag är en mulen dag ute. Jag har en lång sovmorgon. Te på sängkanten. Ingen brådska upp. Ikväll kommer lilla barnbarnet och sover över och i morgon har vi massor av tid att leka och prata och vara tillsammans. Lyckliga jag, som har det så bra!
Här är en bild av elefantberget, från promenaden för en vecka sen.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.