Andas!

Jag är hemma efter jobbet och känner efter hur allt är. Jag har känslor i mig som pockar på och vill ut idag med. När jag blir ensam hemma, utan jobbets struktur och åtaganden, känner jag hur ont i hjärtat jag har. Idag på väg hem gjorde jag lite annorlunda. Jag började liksom andas in i det som gör ont och se, det blev lättare.
Jag har handlat lite med Mike och nu är godisförrådet fyllt igen. Inte så bra för vikten då. Men det är ju så gott att smaska på! Och kan ge tröst, om än kortvarigt. Jag köper bara det jag tycker om. Och jag är rätt så kräsen. Vilket vardagsgodis som helst duger inte. Bara till nöds då.
Idag behöver jag röja upp lite hemma. Diska och tvätta och städa på bordet. Eller ska jag sätta mig och läsa en ny veckotidning och äta lite godis? Hm… Antingen eller? Och andas. Hela tiden! Medvetet och uppmärksamt så gott jag förmår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.