Ledig? Jobba? Nja…

Nu är jag hemma och har duschat och börjat gå ner i varv från förmiddagens besök ute på en skola. Jag har massor att skriva till det, och det skjuter jag gärna upp. Sån är jag. Hellre skjuta upp jobb till morgondagen än att göra det direkt. Jag har ingen vidare arbetsmoral en tidig dag hemma när solen skiner och det är varmt ute. Jag vill hellre städa på balkongen, putsa fönster och ställa ut mina afrikanska liljor från vinterförvaringen. Undrar om de lever efter sin andra vinter i klädkammaren…
Och så ska jag leta upp ett par vänliga människor som vill skriva på betygskopior åt mig, för jag ska söka till en universitetskurs till hösten minsann! Sista dagen att söka är på måndag. Då ska alla papper vara inne.
Vad mer? Inget särskilt mer. Ska göra sånt som alla med eget bo behöver göra. Tvätta, städa, diska, laga mat. Och sätta upp andra gardiner i vardagsrummet. Det blir väl mitt största projekt nu i helgen. Där är min nivå lagd: dricka gin, fixa gardiner, skicka betyg. Och längta, sakna, sörja. Ett tag till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.