Påskafton i Danmark

Idag ska det vara födelsedagskalas hemma hos mig och jag är inte där… hm… konstigt… och det går säkert bra!
Jag åker istället till Fredrikshamn för att gå lite i affärer om det är öppet. Kanske är allt stängt, för det är helgdag här och affärerna har inte fria öppettider här. Det börjar bli dags att tänka på hemresan med. Vad mer vill jag göra? Vad vill jag se? Jag har varit för trött för att vara mer nyfiken. Och haft för ont för att gå. Jag har väl pratat desto mer med folk i kyrkan. Skönt att de finns! Jag är dålig på att laga mat och har ätit desto mer bullar här istället. Får se om jag får upp sillburken ikväll…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.