Kall vårsöndag.

Jag gillar listor och hittar denna lista på frågor hos Jannes blåggg
Här får du veta lite smått och gott om mig:
1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Om jag verkligen måste och är riktigt illa tvungen kan jag det mesta. Tvivlar på att jag får loss muttrarna dock. Då blir svaret nej. Torkarblad är jättesvårt. Förstår inte hur de ska sitta alls. Kanske om jag står där länge och provar alla möjliga sätt så lyckas kanske ett, av misstag liksom…
2. Hur äter du ett äpple?
Först runtom, sedan nere, därefter kärnhuset och sist kanten uppe vid skaftet. Ja, jag äter upp allt utom skaftet. OM jag nu äter äpple. Inga gröna, hårda såna.
3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Avskyr spindlar. Rädd? Ja!
4. Big Brother eller Sportnytt?
Nej, aldrig!
5. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Nobelservisdelar. Sällsynta Blått banddelar. En resa till Danmark. Vaddå? EN present bara???
6. Är du mörkrädd?
Nej.
7. Resmål som fascinerar?
Egypten – kulturen. Madeira – naturen. Skagen – naturen. Har aldrig varit i Egypten dock.
8. Ditt senaste telefonsamtal?
Ringde Lasse igår. Syrran svarade inte, annars hade det blivit hon här.
9. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Anne Linnet. För övrigt träffade jag henne på min 50-årsdag. Hon spelade för mig dagen efter sen.
10. Förrätt eller efterrätt?
Om jag orkar efter middagen blir det efterrätt.
11. Bästa stunden på dagen?
Natten! ”Den dag du gav oss, Gud, är gången…” Psalm 191.
12. Tre saker du alltid har med dig?
Plånbok, nycklar och… hm…. glasögon. I fickan. Inte på mig.
13. E-post eller snigelpost?
Epost då. Men ibland finns inget alternativ, vanlig post är bäst till kärleksbrev, långa personliga brev, presentbrev och julkort. Julkort på mejlen är inte lika kul som i brevlådan. Vill hålla i korten. Jag är glad i både mejl och vanliga brev annars. Hellre skicka och ta emot många mejl än att ta emot och skicka få vanliga brev.
14. Den senaste komplimangen du fick?
På gestaltkursen senaste omgången. Eller i ett mejl att en ser fram emot att spela ihop med mig, det tar jag som en komplimang. Nej, förresten, den senaste var att jag hade skrivit en fin melodi till en sång jag gjort. Kurre sa det förra lördagen.
15. Senaste gången någon skällde på dig?
För två veckor sedan.

2 svar på ”Kall vårsöndag.

 1. Hejsan,
  nätet är fascinerande ibland. Tack för att du hälsade på i min blogg, samtidigt fick jag en intressant människa att läsa om, mycket tänkvärt och stimulerande! Jag har mycket fundileringar så här får jag läsa ofta 😉
  Fin bild på dig i ljusblå klänning, påminner om den varmare årstiden, du vet med bara ben *s*

  Må väl & fridens
  Janne

 2. Hej Janne, jag gillade din sida med. Tack för dina ord, jag blev generad, glad och log! Ja nätet är märkligt, många olika tankar luftas och byts med varandra varje dag.
  Ha det bra du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.