Nya kläder!

Jag har sorterat ut gamla kläder ur garderoben med Astrids hjälp. Jag är så tacksam för att hon kan hjälpa mig och jag litar på hennes omdöme. Det har jag ju inget riktigt bra kan jag tycka. Jag går mest i samma kläder jämt och ständigt, och de nya kläder jag har, vill jag använda till fest och det händer ju sällan. Nu får vardagen bli till fest har jag lovat mig själv. Jag behöver verkligen ändra inställning. Jag har ju en hel del kläder som jag sällan använder. Nu ska de fram! Fina kläder är till för att synas i!
Svårast att slänga var min vinterjacka med pälskragen som passar så bra till mitt hår. Kragen knäppte jag helt enkelt av och sparade. Vad jag nu ska göra med den… Titta på den och klappa på den ibland då…
Astrid köpte sedan två nya tröjor och ett linne till mig i födelsedagspresent. Jag köpte en tröja.
Så mötte vi min exman, Astrids pappa, i centrum med hans nya kvinna och det var ju bra att se henne så där för första gången helt oförberett. Jag kände ingen svartsjuka. Jag ångrar mig inte mer. Det kändes klart. Skönt. Och jag kände mig snygg. Också skönt.
Här är en bild på mina nya kläder:
Mina nya kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.