Trettiofjärde dagen.

Vad är det med denna morgon? Inte bara jag är vaken tidigt…

Slår upp ögonen kl 6 och kisse sitter 10 cm framför mig och väntar på att jag ska vakna. Vaknar nästa gång kl 6.45 av att han puttar ner mina saker från sängen… Nu sitter han och spinner högt bredvid mig och väntar på att jag ska gå upp och det är jag himla glad för!
I torsdags andades han tungt och pipande. Jag trodde han var döende. Idag är han precis som han brukade vara i sina bästa dagar. Krävande. Hungrig. Spinnande. Han kan jama igen och vill bli klappad och gossad med. Han har helt klart tagit i bruk ett nytt liv av sina nio. Det skulle jag också behöva göra. Och vara krävande och hungrig och gossad med och spinna och jama nöjt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.