Håll mitt hjärta.

Marie Bergman var inbjuden att sjunga på allsången på Murberget i Härnösand och det gjorde hon himla bra! Vi var inte många som kommit, i dimma och regn. Det var verkligen värsta sommavädret ever! Kanske blev stämningen ändå precis rätt, med sångerna, toningen och hennes röst och gitarr. Hon är hur bra som helst! Vad är lite kyla och regn utanpå, när hjärtat inuti är alldeles varmt! ♥
Och vi i publiken var himla bra på att sjunga den här som allsång:

Håll Mitt Hjärta
text: Björn Skifs musik: Lasse Andersson och Peter Hallström

Håll mitt hjärta, håll min själ.
Lägg mitt huvud i ditt knä.
Säg att du menar och vill mig väl.
Håll mitt hjärta, håll min själ.

Som jag väntat alla år.
Du kan läka mina sår.
Ta mina händer och gör mig hel.
Ta mitt hjärta, ta min själ.

Håll mitt hjärta, håll min själ.
Låt mig bara stanna här.
Så allt jag ber dig, allt jag begär:
Håll mitt hjärta, håll min själ.
Håll min själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.