Tjugofjärde dagen.

Semestern har varat i tjugofyra dagar nu och ännu har ingen stadig sommarkänsla infunnit sig. Stunder av sommar har funnits, fragment, men inget mer.
Regn och kyla, blåst och dis. Det är vad som är som oftast. Jag har satt på element och är inlindad i filtar. Att äta glass är inte till att tänka på. Fast jag tänker på det. Längtar efter sommaren och värme! Jag brukar inte bry mig så mycket om vädret, men nu gör jag det.
Besökare har kommit och åkt. Och nu vill jag ha lugn och ro ett tag. Bara bilen ska tillbaka hem från servicen. Sen kan jag boa och dra mig tillbaka från världen igen. Har inga planer direkt. Bara vara i mitt varande. Drömma lite. Skriva lite. Läsa lite. Och häcka i soffan och göra inget särskilt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.