Vilken dag är det nu då?

Jag har fullt upp med att ordna ett kalas. Huset fyller 80 år på måndag. Det vet jag för att jag hittade en blyertsanteckning om det under nocken, under fasaden. ”Detta hus brädades 9/7 1932.”
Så nu har jag bjudit in grannarna på gatan och några exgrannar och en från tidningen som dokumenterar byn i bilder.
Jag ser fram emot att ha Öppet Hus och visa upp huset som det ser ut just nu. Inte är det klart. Och inte ser det ut som för 12 år sedan när jag och Leffe köpte huset. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess.
Idag ska jag baka bullar. I morgon kommer en vän från Göteborg. Jag har handlat allt jag behöver inför kalaset. Men hela tiden behöver jag nya saker. Roligaste inköpet är en fasadflagga med Ångermanlands flagga. Den ska också sättas upp. Men var? Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.