Ett fint citat.

”Every morning when I wake up, I dedicate myself to helping others to find peace of mind. Then, when I meet people, I think of them as long term friends; I don’t regard others as strangers.”

Dalai Lama

Kan jag möta andra så? Ibland. Något att sträva efter alltså. Jag uppskattar att bli mött så själv.
Och när jag läser citatet igen, tänker jag att jag varje dag också vill hjälpa mig själv till fred i sinnet. Att ge sig själv frid är faktiskt också viktigt. Självstöd. Balans. Att göra klart det oavslutade. Att öppna säcken med det gömda och inte alls glömda och låta det mörka, svåra komma fram i ljuset.
Och det tar tid, längre tid än jag någonsin trodde. Jag är utan återvändo. Bara en väg finns. Framåt. Ut med det hela. Öppna sinnet och våga göra på ett annat sätt. Att säga som det är. Att våga ta ett litet steg fram – är också ett mål, i alla fall i mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.