Fler bilder.

Så är det hemresedag. Igen. Idag tar jag det lugnt. Sist rusade jag iväg tidigt på morgonen och kom i och för sig hem tidigt med. Men idag vill jag vara och göra allt i min egen rytm. Och den är långsam. Kanske blir det en promenad om det slutar regna. Eller läsa mer. Och inte behöver jag tömma vattensystemet, bara stänga av huvudkranen. Smutstvätten kan ligga kvar. Jag kommer ju strax tillbaka! Gräsmattan är klippt i morse igen. Sen kommer en vän klippa den några gånger. Skönt att slippa börja om från början. Och smart!
Här är en bild från igår kväll, med en spegling i kaminens glas. Vilken lördagsnjutning! Jag älskar att elda i kaminen och titta på flammorna och glöden och känna värmen sprida sig i kroppen och rummet.

beskrivning

Det regnar idag. Kanske är det lättare att åka hem då. Kanske, bara kanske. Och nästa gång jag kommer är det sommarlov. Rain or shine!

beskrivning

Jag gjorde en smulpaj på ny rabarber igår kväll och den blev jättegod! Ännu en lördagsnjutning. Mmmmmmm! Våren. Vårblommorna. Huset. Kisse. Varmt vatten. Läsning. Det finns mycket att njuta av.

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.