Beställt visitkort.

Nu har jag äntligen beställt visitkort till min gestaltfirma. Precis som min son sa, så var leveransen dyrare än själva korten. De kommer om tre veckor, så länge får jag vänta på dem. Det får gå. Jag kunde inte få bort linjen runt loggan, det får också gå. Annars ser det bra ut, för att vara mitt första visitkort som gestaltterapeut.
Tänk, min mångåriga dröm är snart verklig. Jag saknar ett par klienter, 15 timmar handledning, några kursomgångar, en skriftlig examinationsuppgift som ska fördjupas muntligt och en examensterapi med okänd klient. Det är hur spännande som helst!

beskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.